Putevi vina vode kroz slikovite predele, vinograde koji se prostiru pod vedrim nebom, i do vinarija sa tradicijom dugom vekovima.

Preuzeto sa:https://www.vino.rs/svet-vina/vinski-turizam.html
Preuzeto sa:https://www.vino.rs/svet-vina/vinski-turizam.html

Uživajte u šarmu Fruške Gore, čuvenog vinogorja u Srbiji, gde se smenjuju vinarije sa raznovrsnim sortama grožđa i izvrsnim vinima. Probajte autohtone sorte kao što su Sremčica, Riesling, i Grašac, dok istražujete pitoreskne srednjovekovne manastire koji krase ove predele.

Zatim krenite ka južnim delovima Srbije, gde ćete otkriti vinske rute koje se protežu kroz sunčane doline i blage padine. Posetite vinarije u Topličkom, Nišavskom i Vlasinskom vinogorju, gde se uzgajaju vrhunska vina koja plene svojom kvalitetom i autentičnim ukusom.

Nemojte propustiti priliku da istražite vinske puteve u Šumadiji, regiji koja odiše gostoprimstvom i tradicionalnom srpskom kuhinjom. Ovde možete degustirati vina od autohtonih sorti kao što su Tamjanika, Morava, i Prokupac, dok uživate u prelepim pejzažima i bogatoj kulturnoj baštini.

Vaše putovanje kroz puteve vina u Srbiji može postati još uzbudljivije uz usluge naše rent a car agencije Inex Lux. Sa našim udobnim i pouzdanim vozilima, možete slobodno istraživati sve čari vinogradarskih regija Srbije, uživati u degustacijama najboljih vina i upoznati se sa lokalnom kulturom i tradicijom. Bez obzira na destinaciju koju odaberete, Inex Lux je tu da vam omogući nezaboravno iskustvo putovanja kroz puteve vina Srbije.

KONTAKT INFORMACIJE