Rent a Car Nis Aerodrom

Čekamo Vas na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu

Rent a car Nis Aerodrom, InexLux vozila na aerodromu u Nišu omogućuju najkomforniji i najkvalitetniji prevoz sa i do aerodroma. Za putnika je najbolje da kada sleti na aerodrom, ima spreman automobil na izlazu iz aerodromske zgrade, tako na kvalitetan i elegantan način rešava logističke probleme oko transporta. Vozilo može da se rezerviše i nekoliko dana unapred preko telefona ili preko web sajta agencije.

Za klijente koji dolaze i odlaze sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu postoji definisana procedura koja olakšava vaše snalaženje na samom aerodromu i omogućuje brz dolazak do vozila za rent a car. Agenti Vas dočekuju po vašem izlasku sa carine i vode do kancelarije gde Vas upoznaje sa pravilima i uslovima i gde se potpisuje ugovor o najmu vozila. Posle potpisivanja ugovora naš agent vas vodi do parkinga koji se nalazi neposredno do odlaznog terminala gde vas čeka vozilo.

Vozila koja se iznajmljuju su nova, udobna i kvalitetno opremljena, potrebama klijenta i opremljeni su sa klima uređajima, putnim kompjuterom ... Postoje više klasa u zavisnosti od želja klijenata, plaćeno je osiguranje i vozilo se podiže sa punim rezervoarom. Dobijate čist auto, čak i van radnog vremena! Veoma često vršimo i transfere do Beograda, Sofije, Skoplja ili gde već treba na zahtev klijenta.

Aerodrom Niš  “Konstantin Veliki” je jedini međunarodni aerodrom posle Beograda u Srbiji. Nalazi se u samom Nišu, na samo 4 kilometara od urbanog dela grada.  Aerodrom  Niš ,, Konstantin Veliki” je drugi po veličini u Srbiji,  gde pored redovnih linija koristi se i kao alternativni aerodrom aerodromima u: Beogradu, Sofiji, Prištini i Skoplju. Takođe je aktivan kargo saobraćaj na samom aerodromu.

Kapacitet aerodroma je tri aviona na 1 sat. Na aerodromu postoji restoran sa izvanrednom ponudom i transfer putnika od Niša ka Beogradu sa stajanjem u gradovima u zavisnosi od putnika.

Može se reći da je ovo jedan od aerodroma koji je ostvario rast po broju putnika od 400% u 2016 godini , i  jedan je od najzanimlivijih na području stare Jugoslavije. Aerodrom je trenutno u fazi renoviranja tako da se očekuje i proširenje zgrade a samim tim veći broj letova.

Na aerodromu trenutno lete:  WIZZ AIR, RYANAIR, SWISS,  a od juna 2017 i GERMANIA FLIGHTS pokreće svoju prvu liniju do Ciriha.

TOP
InexLux Rent a Car Niš