Rent a car Aerodrom Beograd – InexLux

InexLux - Rent a car Nis
Logo - InexLux - Rent a car Niš

Rent a car InexLux - Aerodrom Beograd

Rent a car Aerodrom Beograd

Radno vreme:
Ponedeljak – Nedelja:
09:00h – 21:00h
* Mogućnost preuzimanja i vraćanja vozila van našeg radnog vremena.

Pristanišna zgrada – Aerodrom Beograd
Aerodrom Beograd 59, Beograd 11180, Srbija

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Rent a car Aerodrom Beograd

AERODROM NIKOLA TESLA

Aerodrom Beograd “Nikola Tesla” (IATA: BEG, ICAO: LYBE) je najveći i najprometniji aerodrom u Srbiji, a takođe i jedan od ključnih aerodroma na Balkanu. Nalazi se na oko 18 kilometara zapadno od centra Beograda, u blizini grada Surčin. Aerodrom Beograd igra ključnu ulogu u povezivanju Srbije sa svetom, kako putničkim, tako i kargo saobraćajem.

Aerodrom Beograd ima dugu istoriju i bogato iskustvo u pružanju usluga putnicima i avio-kompanijama. Osim što je domaćin brojnim međunarodnim letovima, aerodrom takođe služi kao hub za Air Serbia, nacionalnu avio-kompaniju Srbije. Putnici na aerodromu Beograd imaju pristup brojnim pogodnostima, uključujući restorane, prodavnice, carinsku kontrolu i mnoge druge usluge.

Kapacitet aerodroma je značajan, sa mogućnošću opsluživanja velikog broja putnika i letova. Aerodrom Beograd je ključna tačka za povezivanje sa drugim evropskim gradovima i destinacijama širom sveta. Putnici koji koriste ovaj aerodrom imaju priliku da izaberu između različitih avio-kompanija i letova, što ga čini popularnim izborom za putnike koji dolaze ili odlaze iz Srbije.

Osim putničkog saobraćaja, aerodrom Beograd takođe ima značajan kargo saobraćaj. Roba se redovno prevozi i razmenjuje sa drugim aerodromima širom sveta, doprinoseći ekonomskom razvoju Srbije.

Aerodrom Beograd kontinuirano radi na unapređenju svojih usluga i infrastrukture kako bi obezbedio udobno iskustvo putnicima i olakšao transport robe. Ovaj aerodrom ostaje ključna tačka za međunarodne putnike i trgovinu u regionu i predstavlja ponos Srbije u vazdušnom saobraćaju.

InexLux vozila na aerodromu u Beogradu

InexLux vozila na Aerodromu Beograd “Nikola Tesla” nude vrhunsku uslugu prevoza sa i do ovog istaknutog aerodroma u Srbiji. Naš cilj je omogućiti putnicima najkomforniji i najkvalitetniji transport, bez obzira da li dolaze ili odlaze sa aerodroma.

Kada sletite na Aerodrom Beograd, želimo da vaš automobil bude spreman čim izađete iz terminala. Ova besprekorna usluga je dostupna ako unapred rezervišete vozilo putem telefona ili preko našeg web sajta.

Naša rent-a-car agencija ima jasno definisanu proceduru za putnike kako bi im olakšala snalaženje na aerodromu. Naši agenti će vas dočekati po izlasku sa carine i brzo vas odvesti do naše kancelarije gde ćemo vam detaljno objasniti uslove najma. Takođe, nudimo opciju preuzimanja i vraćanja vozila van radnog vremena agencije. Nakon potpisivanja ugovora, naši agenti će vas odvesti do parkinga koji se nalazi neposredno do odlaznog terminala, gde ćete preuzeti vaše vozilo.

Naš vozni park čine nova, udobna vozila potpuno prilagođena vašim potrebama. Sva vozila su opremljena prema najvišim evropskim standardima, uključujući klima uređaj, navigaciju i ostalu putnu opremu. Možete izabrati vozilo iz različitih klasa u skladu sa vašim preferencama. Važno je napomenuti da su sva vozila osigurana i preuzimate ih sa punim rezervoarom, u potpunosti čistim i dezinfikovanim.

Za putnike koji su stigli na beogradski aerodrom, nudimo usluge prevoza do hotela ili drugog smeštaja, kao i pomoć oko prtljaga. Takođe organizujemo transfere ka drugim gradovima po vašem izboru na zahtev. Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet.

Vozila najnovije generacije uvek na raspolaganju!

Pogledajte našu celokupnu ponudu na stranici Rent a car vozila.

Takođe rezervaciju vozila možete izvršiti online, putem email-a ili nas pozovite (+381) 064 430 62 69.

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

Neograničena kilometraža

U zemlji i u inostranstvu.
U zemlji i u inostranstvu.

Sedište za bebe

Najbezbednije mestu u automobilu je rezervisano za mališane.
Najbezbednije mestu u automobilu je rezervisano za mališane.

GPS navigacija

Ažurne mape Evrope dostupne u svakom vozilu.
Ažurne mape Evrope dostupne u svakom vozilu.

Pomoć na putu

Telefonska podrška radi 24 časa dnevno za Vas svakog dana u nedelji!
Telefonska podrška radi 24 časa dnevno za Vas svakog dana u nedelji!

Putno osiguranje

Bezbednost putnika uvek na prvom mestu!
Bezbednost putnika uvek na prvom mestu!

Fleksibilno radno vreme

Mogućnost izdavanja i vraćanja van radnog vremena agencije.
Mogućnost izdavanja i vraćanja van radnog vremena agencije.

Zimska oprema

Svako vozilo uključuje set zimske opreme.
Svako vozilo uključuje set zimske opreme.

Prevoza od hotela

Putnici koji su prispeli na niški aerodrom mogu zatražiti usluge prevoza do hotela.
Putnici koji su prispeli na niški aerodrom mogu zatražiti usluge prevoza do hotela.

Posedujemo bogat i pouzdan vozni park profesionalno održavan sa automobilima najnovije generacije sa bogatom dodatnom opremom.

Evropski standard u svakom vozilu!

Izmenite datum rezervacije
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!