O Nama

InexLux - Rent a car Nis
Logo - InexLux - Rent a car Niš
Sedište InexLux-a u Nišu - Rent a car InexLux
Sedište InexLux-a u Nišu - Rent a car InexLux

InexLux Rent a car iz Niša pruža usluge iznajmljivanja automobila kako fizičkim licima tako i firmama. Za sve koji nisu u prilici da putuju svojim vozilom, a planiraju poslovni put, odmor (more, planina…) ili žele da obiđu znamenitosti u Nišu i čitavoj južnoj Srbiji naša rent a car agencija Vam stoji na raspolaganju.

Posedujemo bogat i pouzdan vozni park profesionalno održavan sa automobilima najnovije generacije sa bogatom dodatnom opremom. InexLux – Rent a Car Niš nudi iznajmljivanje vozila bez depozita kao i specijalnu dodatnu opremu svojim klijentima koja je deo ponude svakog iznajmljenog vozila. Svako Vaše putovanje biće bezbedno uz maksimalan komfort.

U cenu iznajmljivanja vozila uključena je neograničena kilometraža u zemlji i inostranstvu, GPS navigacija sa ažuriranim mapama Evrope kao i kompletna zimska oprema.

U slučaju bilo kakve vrste problema na vozilu naša pomoć je dostupna 24h na teritoriji cele Republike Srbije.

Vozila najnovije generacije uvek na raspolaganju!

Pogledajte našu celokupnu ponudu na stranici Rent a car vozila.

Takođe rezervaciju vozila možete izvršiti online, putem email-a ili nas pozovite (+381) 064 430 62 69.

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

Neograničena kilometraža

U zemlji i u inostranstvu.
U zemlji i u inostranstvu.

Sedište za bebe

Najbezbednije mestu u automobilu je rezervisano za mališane.
Najbezbednije mestu u automobilu je rezervisano za mališane.

GPS navigacija

Ažurne mape Evrope dostupne u svakom vozilu.
Ažurne mape Evrope dostupne u svakom vozilu.

Pomoć na putu

Telefonska podrška radi 24 časa dnevno za Vas svakog dana u nedelji!
Telefonska podrška radi 24 časa dnevno za Vas svakog dana u nedelji!

Putno osiguranje

Bezbednost putnika uvek na prvom mestu!
Bezbednost putnika uvek na prvom mestu!

Fleksibilno radno vreme

Mogućnost izdavanja i vraćanja van radnog vremena agencije.
Mogućnost izdavanja i vraćanja van radnog vremena agencije.

Zimska oprema

Svako vozilo uključuje set zimske opreme.
Svako vozilo uključuje set zimske opreme.

Iznajmljivanje bez depozita

InexLux vrši iznajmljivanje vozila bez depozita i nisu potrebne kreditne kartice.
InexLux vrši iznajmljivanje vozila bez depozita i nisu potrebne kreditne kartice.

Posedujemo bogat i pouzdan vozni park profesionalno održavan sa automobilima najnovije generacije sa bogatom dodatnom opremom.

Rent a car agencija InexLux čeka vas takođe na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu

InexLux vozila na aerodromu u Nišu omogućavaju najkomforniji i najkvalitetniji prevoz sa i do aerodroma “Konstantin Veliki”. Za putnika je najbolje da kada sleti na aerodrom, ima spreman automobil na izlazu iz aerodromske zgrade. Na ovaj način putnik rešava problem transporta na najefikasniji način sa dozom elegancije. Ovu uslugu je moguća ukoliko je rezervacija vozila izvršena nekoliko dana unapred putem telefona ili web sajta.

Za putnike koji dolaze i odlaze sa aerodroma postoji definisana procedura koja olakšava snalaženje na samom aerodromu i omogućuje brz dolazak do vozila za iznajmljivanje. Agenti rent a car agencije su tu da dočekaju klijente po izlasku sa carine i upute ih do kancelarije gde će ih upoznati sa pravilima i uslovima poslovanja. Takodje moguće je preuzimanje i vraćanje vozila van radnog vremena agencije. Putnik potpisuje ugovor o najmu vozila, a nakon toga posao agenta je da klijenta odvede do parkinga koji se nalazi neposredno do odlaznog terminala gde će klijent preuzeti vozilo.

Vozila koja se iznajmljuju su nova, udobna i potpuno prilagođena potrebama klijenta. Svi automobili su opremljeni po evropskim standardima što uključuje klima uređaje, navigaciju, putnu opremu… Potencijalni klijenti mogu odabrati automobile određene klase u zavisnosti od svojih želja. Važno je napomenuti da je osiguranje vozila plaćeno i automobile preuzimate sa punim rezervoarom i potpuno čita i dezinfikovana.

Aerodrom "Konstantin Veliki" Niš
Aerodrom "Konstantin Veliki" Niš

Rent a car agencija InexLux čeka vas i na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu

InexLux vozila na Aerodromu Beograd “Nikola Tesla” nude vrhunsku uslugu prevoza sa i do ovog istaknutog aerodroma u Srbiji. Naš cilj je omogućiti putnicima najkomforniji i najkvalitetniji transport, bez obzira da li dolaze ili odlaze sa aerodroma.

Kada sletite na Aerodrom Beograd, želimo da vaš automobil bude spreman čim izađete iz terminala. Ova besprekorna usluga je dostupna ako unapred rezervišete vozilo putem telefona ili preko našeg web sajta.

Naša rent-a-car agencija ima jasno definisanu proceduru za putnike kako bi im olakšala snalaženje na aerodromu. Naši agenti će vas dočekati po izlasku sa carine i brzo vas odvesti do naše kancelarije gde ćemo vam detaljno objasniti uslove najma. Takođe, nudimo opciju preuzimanja i vraćanja vozila van radnog vremena agencije. Nakon potpisivanja ugovora, naši agenti će vas odvesti do parkinga koji se nalazi neposredno do odlaznog terminala, gde ćete preuzeti vaše vozilo.

Naš vozni park čine nova, udobna vozila potpuno prilagođena vašim potrebama. Sva vozila su opremljena prema najvišim evropskim standardima, uključujući klima uređaj, navigaciju i ostalu putnu opremu. Možete izabrati vozilo iz različitih klasa u skladu sa vašim preferencama. Važno je napomenuti da su sva vozila osigurana i preuzimate ih sa punim rezervoarom, u potpunosti čistim i dezinfikovanim.

Za putnike koji su stigli na beogradski aerodrom, nudimo usluge prevoza do hotela ili drugog smeštaja, kao i pomoć oko prtljaga. Takođe organizujemo transfere ka drugim gradovima po vašem izboru na zahtev. Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd
Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd

Nalazimo se na tri lokacije, u ulici Cara Dušana 59a, Niš i poslovni pult na Niškom aerodromu “Konstantin Veliki”, kao i na Beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ili na lokaciji po Vašem izboru.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!