Kompanija Inex Lux  izdaje automobile po najpristupacnijim cenama i pruzaju najbolji servis svojim klijentima a firme, agencije i turisti koji žele da obiđu znamenitosti u gradu i okolini ili oni koji bi na more ili neko slično putovanje kolima, a nisu u prilici da putuju svojim, mogu da iznajme siguran i pouzdan auto u lokalnoj kompaniji u Nišu “Inex Lux” .

Osim bogatog voznog parka na kome se mogu naći automobili najnovije generacije i to 2016 i 2017 godiste, ono što “Inex Lux” nudi, pre svega gostima sa strane, jeste, kako tvrdi vlasnik Nenad Jovanović, prijem klijenata na poslovnom pultu na aerodromu “Konstantin Veliki” ili na zeljeno mesto u gradu.

“Mi svojim klijentima pruzamo vrhunsku uslugu, uvek ih sačekamo na aerodromu, pomognemo im oko prtljaga, odvezemo ih do hotela ili gde je to potrebno. Dobijaju čist auto, čak i van radnog vremena. Veoma često vršimo i transfere do Beograda, Sofije, Skoplja ili gde već treba”, objašnjava Jovanović.

Kompanija je, kaže, počela da radi pre skoro dve godine, a automobile najčešće iznajmljuju firme i nevladine organizacije, kao i stranci koji žele da obiđu Đavolju varoš i druge znamenitosti. Ono što korisnicima posebno pogoduje je, kaže, to što im nije potrebna kreditna kartica za plaćanje.

“Auto može da se plati u kešu, a mimo cene koja se kreće od 25 do 50 evra po danu, ne postoje nikakvi drugi dodatni troškovi. Svi automobili su kasko osigurani, tako da u slucaju ostecenja na vozilu korisnik najma nema nikakvih dodatnih troškova”, kaže Jovanović.

“Rent a car” je, kako dodaje, vrlo zanimljiv i mladencima koji iznajmljuju skupe i luksuzne automobile za venčanje.

Kancelarije “Inex Lux” nalaze se na aerodromu i u Dušanovoj ulici, ali se rezervacije mogu izvrsiti i putem telefona 064 430 62 69, mejla info@nisrentacar.rs , ili na sajtu. www.nisrentacar.rs