Želeći da redovne posetioce i goste našeg sajta zadržimo na trenutak više, vrlo brzo ćete moći da se informišete o onome što treba da znate o našoj firmi, našem gradu i ovom delu Srbije.

Takođe naš sajt uvodi i neke zanimljive novine i sadržaje koje će biti iz oblasti sveta automobilzma čime želimo da malo osavremenimo jednu standarnu web prezentaciju rent a car agencije.  Svakako nadamo se da ćemo takođe uspeti da u skorijoj budućnosti prezentujemo i neka nova vozila u ponudi naše agencije.

Od kako je aerodrom Niš stao na svoje zdrave noge, dolaskom Ryanair-a i Wizz Air, mi smo prisutni svakog dana i na putničkom terminalu niškog aerodroma. A u narednom periodu ćemo se podruditi prateći svetske standarde da Vas naše sadašnje i buduće klijente nagradimo atraktivnim promo akcijama iznajmljivanja automobila. Sve to ćete moći da saznate u rubrici „Vesti„, kao i zanimljive informacije što se tiču letova iz Niša.

U našoj rubrici „Blog“ uskoro ćete moći, doduše već to možete od skoro, da čitate zanimljive činjenice o našem prelepom kraju, upoznati ono što ga izdvaja od ostatka Srbije i ono što će Vas privući da upravo rentiranjem vozila kod nas, u našoj agenciji ili na aerodrom Niš, obiđete ovaj jako zanimljiv kraj.

Svakako da ćete i Vi, naši klijenti, imaćete priliku da nam prenesete  Vaše utiske o pruženim uslugama gde ćemo znati šta je to što treba poboljšati kada je u pitanju naša ponuda ili usluga.

Vaš Inex Lux rent a car