Komentarišući mogući dolazak Ryanair-a u Tivat, direktor sektora za planiranje novih linija Luis Fernandez Melado još jednom je potvrdio da će Ryanair nastaviti da širi svoju mrežu destinacija pored Crne Gore i iz Niša.On je u izjavi za portal EX-YU Aviation News najavio da će uskoro u flotu Ryanair-a stići 10 novih aviona tipa Boing 737-800 što će otvoriti vrata za dalju ekspanziju ove avio-kompanije.

– Ovo je pravo vreme da proširimo naše operacije u Crnoj Gori i regionu. Na žalost, u protekle tri godine naše je rast na tom tržištu bio limitiran zbog nedostatka dovoljnog broja aviona u našoj floti. Sada međutim, kada u flotu uskoro dodajemo deset novih aviona, svako da ćemo povećati naš saobraćaj i prema Crnoj Gori i prema Srbiji. -rekao je Luis Fernandez Melado za EX-YU Aviation News, a prenosi Bokanews.me

Podsetimo da su sredinom aprila ispred ove avio-kompanije poručili da će odluka o novim linijama iz Niša biti donesena u narednih nekoliko meseci.

Takođe, Vas podsećamo da će Ryanair svoj prvi let do Berlina (aerodrom Šonefeld) realizovati 4.septembra i da će leteti 2x nedeljno četvrtkom i nedeljom. Takođe Vas podsećamo i da će Wizz Air otvoriti novu liniju od 20.avgusta ka Dortmundu , pored trenutno redovnih linija za Bazel i Malme.

Tekst: A.P.

Preuzet sa sajta  Fly from Niš / EX-YU Aviation / BokaNews.me