Bez obzira na to da li ste već rentirali vozila ili treba to da uradite po prvi put, nedoumica koju sigurno imate je koje vozilo izabrati. Istina je da puno faktora utiče na izbor, ali mi smo rešili da vam pomognemo sumirajući najbitnije!

1. Broj osoba koje će putovati u automobilu

Snaga i veličina auta će definitivno najviše zavisiti od broja osoba koje će se njime svakodnevno prevoziti. Na primer, ukoliko putujete negde samo sa jednim prijateljem ili partnerom, logično je da će vaše potrebe savršeno namiriti i manji automobil. Međutim, ukoliko planirate porodično putovanje ili imate dosta prtljaga, veći automobil će biti idealan.

3. Da li Vam je bitna potrošnja goriva?

Većina ljudi će potvrdno odgovoriti na ovo pitanje. Odgovor je jednostavan – manji automobili troše manje, a veći više.

4. Dodatna oprema

Ako putujete sa decom, proverite da li se dečije sedište podrazumeva u standardnom paketu opreme ili ga morate dodatno rezervisati i platiti. Isto važi i za GPS uređaje, kao i klima uređaje.

U InexLux-u vam garantujemo bezbedno i udobno putovanje, jer su SVA naša vozila opremljena i dodatnom opremom.

5. Cena iznajmljivanja

Najpre odredite maksimalni budžet, a potom sami ili uz pomoć Rent a Car agencije izaberite vozilo koje će se najbolje uklopiti u cenu, ali Vam pružati i potreban komfor i udobnost.

Ukoliko ste pratili naša uputstva, uvereni smo da ćete odabrati idealan automobil i otići srećni i sigurni na još jedno nezaboravno putovanje!