RENT A CAR NIŠ

InexLux vrši iznamjlivanje automobile po najpovoljnijim cenama

Za sve korisnike obezbedili smo mogućnost dovoza vozila na željenu adresu.


Rent a car InexLux iz Niša pruža usluge iznajmljivanja automobila kako fizičkim licima tako i firmama. Za sve koji nisu u prilici da putuju svojim vozilom, a planiraju poslovni put, odmor (more, planina…) ili žele da obiđu znamenitosti u Nišu i čitavoj južnoj Srbiji.


InexLux rent a car agencija se nalazi u samom centru Niša (Srbija). Rezervaciju vozila možete izvršiti online putem formulara na sajtu, putem emaila ili nas možete pozvati putem telefona. Rezervisano vozilo možete preuzeti na našoj adresi u centru Niša, jednom od hotela u centru Nišu ili na aerodromu Konstantin Veliki u Nišu.


Naša ponuda za iznajmljivanje vozila podrazumeva neograničenu kilometražu i još niz pogodnosti. To zapravo predstavlja da ne postoji limit kilometraže i sa našim vozilom možete preći neograničen broj kilometara bez doplate. Pored neograničene kilometraže podrazumeva se i kasko osiguranje, kao i kompletnu asistenciju na putu u toku 24h za sva rentirana vozila u našoj zemlji i inostranstvu.


Vozila najnovije generacije uvek na raspolaganju

Evropski standard u svakom vozilu

Posedujemo bogat i pouzdan vozni park sa automobilima najnovije generacije sa bogatom dodatnom opremom. InexLux – Rent a Car Niš nudi specijalnu dodatnu opremu svojim klijentima i ona je deo ponude svakog iznajmljenog vozila. Svako Vaše putovanje biće bezbedno uz maksimalan komfort.  • Neograničena kilometraža / U zemlji i u inostranstvu.

  • Putno osiguranje / Bezbednost putnika uvek na prvom mestu.

  • GPS navigacija / Ažurne mape Evrope dostupne u svakom vozilu.

  • Sedište za bebe / Najbezbednije mestu u automobilu je rezervisano za mališane.

  • Zimska oprema / Lanci za sneg i ostala zimska garnitura su obavezan deo opreme.

  • Pomoć na putu / Telefonska podrška radi 24 časa dnevno za Vas svakog dana u nedelji!

Prodajna mesta

Nalazimo se na dve lokacije, u ulici Cara Dušana 59a, Niš i poslovni pult na Niškom aerodromu “Konstantin Veliki” ili na lokaciju po Vašem izboru. Putnici koji su prispeli na niški aerodrome mogu zatražiti usluge prevoza do hotela ili smeštaja i pomoć oko prtljaga. Iznajmljivanje automobila je brzo i jednostavno, a automobil koji dobijate je čist i van radnog vremena agencije. Takođe vršimo usluge transfera (Beograd, Sofija, Skoplje…) na zahtev klijenata.


InexLux – Rent a car Niš (Sedište)
Cara Dušana 59a,
18000 Niš,
Srbija
Telefon: +381 (64) 43-06-269
Google Maps
InexLux – Rent a Car Niš Airport “Konstantin Veliki”
Vazduhoplovaca 24,
18000 Niš,
Srbija

Telefon: +381 (64) 43-06-269Google Maps


Rezervacija vozila / Online

InexLux – Rent a car Niš olakšava proces rezervacije vozila tako što možete automobile bookirati online! Preporučujemo da rezervaciju izvršite blagovremeno jer je raspoloživost vozila neuporedivo veća ukoliko se rezervacija izvrši unapred nego kada se autobmbilo traži nekoliko dana pre preuzimanja. U vreme kada je povećan broj turista koji dolaze u Niš (Nova godina, sajmovi, prolećna sezona, letnji odmori…) potražite željeno vozilo barem 7 do 10 dana ranije.Ukažite nam poverenje i saznajte zbog čega smo najprofesionalnija rent a car agencija u Nišu.