Aerodrom Beograd „Nikola Tesla“ je najveći međunarodni aerodrom u Srbiji i važno čvorište saobraćajne mreže prestonice. Aerodrom od 2006. godine nosi ime Nikole Tesle  (ranije poznat kao aerodrom Surčin). Aerodrom se nalazi 18 km zapadno od centra grada. Sa aerodroma u redovnom avio-saobraćaju putnike prevozi oko 30 avio-kompanija ka oko 90 destinacijia na čak 4 kontinenta.

Inex lux rent a car pruža uslugu rentiranja vozila koje će vas sačekati na izlazu iz aerodromske zgrade. Iznajmljivanjem vozila putnik sebi omogućava najkomforniji i najkvalitetniji prevoz sa i do aerodroma. Usluga iznajmljivanja vozila je svakako najefikasniji način da rešite problem transporta. Ova uslugu je moguća ukoliko je rezervacija vozila izvršena nekoliko dana unapred putem telefona ili web sajta.

Vozila dostupna za iznajmljivanje su nova, udobna i potpuno prilagođena potrebama klijenta. Svi automobili su opremljeni po evropskim standardima što uključuje klima uređaje, navigaciju, putnu opremu.

Naši klijenti mogu odabrati određenu klasu automobila u zavisnosti od svojih želja. Važno je napomenuti da je osiguranje vozila plaćeno i automobile preuzimate sa punim rezervoarom…

Transfer putnika

Pored rentiranja vozila, nudimo i mogućnost transfera sa profesionalnim vozačem od aerodroma po veoma pristupačnim cenama. Posedujemo veliki izbor sigurnih i udobnih automobila ekonomske i biznis klase, kao i mini bus, kako bi ispunili zahteve klijenata.

Cene usluga transfera ne variraju za noćne, praznične i vikend vožnje.